BisnesMama.com - RANGKAIAN, PERNIAGAAN & KEWANGAN - Ingat Vitamin Ingat Shaklee
Selamat Datang Ke BisnesMama.Com

Platform Perniagaan Internet
Bantuan Dan Bimbingan Yang TERBUKTI Menghasilkan
RAMAI Usahawan Internet Malaysia yang berjaya!

BisnesMama.Com menyediakan peluang dan membongkarkan cara-cara memulakan perniagaan Internet yang menguntungkan secara sambilan dari rumah - khas untuk mereka yang bergelar Mama. Pelajari dan kuasai A-Z selok belok perniagaan Internet tanpa modal secara santai bersama BisnesMama.Com. Jom mulakan perniagaan Internet dari rumah!

“Jika Mahu Berubah, Jom Lakukan Sesuatu Yang Luar Biasa Pada Diri Sendiri. Kejayaan Terletak Dalam Tangan Kita Sendiri, Bukan Orang Lain. Mari Kita Bertindak Dengan Sekecil-Kecil Tindakan Hari Ini” - Dr. Azizan Osman
 

Produk Kesihatan Shaklee

Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Anda akan ketahuinya apabila anda merasainya, apabila anda melihatnya; kehidupan yang sihat adalah sesuatu yang menarik. Orang yang sihat sentiasa bertenaga dan kelihatan hebat. Nutrisi Shaklee telah membantu mewujudkan kehidupan yang lebih sihat kepada berjuta-juta orang selama lebih 50 tahun. Alamilah kehebatan kesihatan dengan Nutrisi Shaklee. “Kesihatan Bermula Dengan Nutrisi Yang Baik”.

 

Poduk Kecantikan Shaklee

Manjakan kulit dan rambut anda dengan ramuan yang lembut, semulajadi dan bersih.

 

Produk Kediaman Shaklee

Sesuai untuk Bumi dan kediaman anda.

 

Pesanan Dari Admin BisnesMama.Com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima Kasih Kerana Melawat Laman Web BisnesMama.Com. Saya Amat Berbesar Hati Dengan Kedatangan Anda. Tahniah Saya Ucapkan Bagi Anda Yang Ingin Mengambil Langkah Pertama Dalam Dunia Perniagaan Internet.

P/S : Jikalau Anda Mempunyai Kenalan Yang Mungkin Berminat Dalam Memulakan Perniagaan Di Internet, Anda Boleh Membantu Mereka Dengan Memberitahu Tentang BisnesMama.Com.

Peluang Bisnes Shaklee Secara Online.
Jana Pendapatan Bonus Lumayan Dari Rumah Secara Santai Setiap Bulan Bersama BisnesMama.Com.

Anda Mungkin Pernah Mengalami Masalah Seperti Ini...

  • Anda ingin memulakan perniagaan di Internet untuk mendapat kebebasan kewangan bersama keluarga, tetapi tidak tahu landasan yang betul oleh kerana terlalu banyak SCAM di Internet yang bertujuan untuk menipu wang anda.
  • Anda ingin memulakan perniagaan Internet dari rumah, tetapi tidak tahu hendak menjalankan perniagaan apa yang menguntungkan.
  • Anda mempunyai idea produk untuk dijual di Internet tetapi takut produk atau perkhidmatan tersebut tidak mempunyai permintaan.
  • Anda ingin memulakan perniagaan di Internet tetapi... anda bukan seorang pakar IT! Anda tidak tahu membina laman web, meletakkannya di Internet serta tidak tahu cara menerima bayaran di Internet.
  • Anda ingin memulakan perniagaan di Internet tetapi anda risaukan kos memulakan dan menjalankan perniagaan di Internet adalah tinggi.
  • Anda ingin memulakan perniagaan di Internet tetapi perlu berhati-hati oleh kerana cara promosi yang salah akan menghancurkan peluang dan kredibiliti perniagaan anda dan amat sukar untuk mengembalikan kepercayaan orang ramai! - ini menjadi lebih teruk oleh kerana, anda sendiri tidak akan perasan di manakah silap anda.
     

    Sumber : Dr.Irfan Khairi - Pakar Perniagaan Internet

 

BisnesMama akan mendedahkan kaedah-kaedah berniaga di Internet untuk anda dan memberi anda daya saingan yang hebat ke atas pesaing-pesaing yang lain... dengan cara mudah, murah dan pantas.

“Ramai Orang Yang Hangat-Hangat Tahi Ayam Di Dalam Memperbaiki Hidup Mereka! Ramai Juga Yang Suka Sabotaj Diri Mereka Sendiri Dan Sentiasa Buat Sesuatu Separuh Jalan. Adakah Anda Juga Begitu? Jika Tidak, Pastikan Anda Lakukan Sesuatu Sekarang ” - Dr. Azizan Osman

 

Jom Daftar Dan Sertai Kami.

 

 

 

BisnesMama.Com tiada toleransi dalam sebarang aktiviti SPAM.

PENAFIAN: Ini adalah laman web sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada ADMIN www.BisnesMama.Com.

Copyright @ 2013 Kak Engku | BisnesMama.Com is managed by Kak Engku Resources